OSONA - Les persones autèntiques

TURISME ACCESSIBLE ÉS AQUELL TURISME QUE POT SER GAUDIT EN IGUALTAT DE CONDICIONS PER TOTHOM, JA SIGUI AMB DISCAPACITATS I SENSE.

És per això que des d'OSONA TURISME treballem per garantir a les persones amb mobilitat reduïda, amb dificultats visuals o auditives, a famílies que viatgen amb nadons o infants a gaudir plenament de les seves visites a OSONA sense entrebancs ni barreres.

OSONA TURISME, l'organització especial del CONSELL COMARCAL D'OSONA que té com a finalitat la dinamització, gestió i promoció del turisme a la comarca, vol fer un pas endavant per a esdevenir una destinació de turisme accessible de referència. Per això es treballa per presentar una oferta turística inclusiva, en què totes les persones puguin viure i gaudir de la vida de la comarca d'OSONA en igualtat d'oportunitats.

Amb aquesta voluntat us presentem PROA, una eina digital gratuïta que es posa al servei del sector públic i privat turístic d'OSONA per a realitzar un estat de la situació dels establiments i experiències turístiques en clau d'accessibilitat. Amb la plataforma PROA, les empreses i entitats turístiques de la comarca a través d’un qüestionari d’autoavaluació, obtindran un informe segons cada una de les necessitats especials que es relacionen:

  • VISUAL · Persones amb problemes de visió, visió reduïda o cegues
  • AUDITIU · Persones amb problemes d'oïda, audició reduïda o sordes
  • CADIRA DE RODES · Persones que necessiten cadira de rodes per a la seva mobilitat.
  • MOBILITAT REDUÏDA · Persones que necessiten assistència o tenen problemes de mobilitat a causa de l'edat o alguna minusvalidesa
  • FAMILIAR · Persones que necessiten ajuts extres o serveis adaptats per anar acompanyats de nadons o infants.


Osona, Consell Comarcal d'Osona
Barcelona+ és molt més | Diputació de Barcelona
SOC, servei d'ocupació de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Unió Europea, Fons Solcial Europeu